Advertisements

All about, kulturën e njeriut tonë!!

Kjo është pamja e para Teatrit të qytetit në Gjilan,mu pranë përmendores së heroit tonë Agim Ramadani ,në orët e pasditës së ditës së sotme.
Dje dhe sot në orët e paraditës nuk ishte kështu.Ata të cilët u grumbulluan ,kushdoqofshin ata sot pasdite,aty te teatri dhe përçfaredo lloji manifestimi ,nuk po du me besu se janë njerëz që meritojnë të thirren qytetar të civilizuar të cilët e dojnë vendin,qytetin ,dhe s’paku për rrespekt të Agimit s’do të duhej ta linin në atë gjendje,hapësiren aty.

Jo se nuk kishin ku ti hudhnin mbeturinat e prodhuara nga qendrimi i tyre aty ,sepse fare pak ma andej gjendeshin kontajner mbeturinash.Siç mund ta shihni edhe në fotot e postuara!Por ky soj njeriu i vendit tonë s’qan kaptinën për ambientin rreth tij se po të donte ,edhe po mos të kishte kontajner edhe shporta bërllogu,ai parpseprap nuk do ta linte ashtu stervinë.Edhe ata pak që ishin munduaer mbeturinat/shishet e plastikës ti hudhnin në kontajner “nuk ia kishin arritur me tamam!!!Xh.Arifi/Proinformacion.com

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close