Advertisements

“Brenda gjashtë muajve do të ndodhë liberalizimi i vizave ” të bindur në Ministrinë e Integrimit Evropian

Ka shumë vjet dhe premtimet për vizat nuk kanë munguar nga politikan të ndryshëm të Kosovës të cilët shpesh përmendnin muajt ,kur ato do hiqeshin për qytetarët kosovar dhe do të bëhej e mundur udhëtimi i tyre përbrenda vendeve të Bashkimit Europian,gjë e cila nuk ndodhi as sot e kësaj dite,por ishin vetëm premtime boshe pa mbulesë,të cilat u shërbenin vetëm nevojave politike ditore.

A është e njejta kur Ministria e Integrimit Evropian shprehet e bindur se procedurat për liberalizimin e vizave për Kosovën nuk do të marrin më shumë se gjashtë muaj kohë?!

Kjo Ministri vlerëson se pas ratifikimit të Demarkacionit me Malin e Zi edhe kriteri i luftës kundër korrupsionit dhe të krimit të organizuar ka shënuar progres të madh, megjithatë thonë se presin vlerësimin final nga institucionet e Bashkimit Evropian.

Edhe ministrja, Dhurata Hoxha disa herë është shprehur e sigurt se vizat do të hiqen brenda këtij viti.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close