“Çdo ditë një aeroplan serbesh ma pak,ndërsa Shqiptar Kosove,një autobus ma shumë”

Loading...

Serbia ka problem me natalitetin,thonë mediat e atjeshme dhe kjo agjendë është bërë edhe pjesë e planit shtetror për të ndikuar në shtim të lindjes së fëmijëve.
Është paksa e quditshme që edhe ky shqetsim i Serbisë lidhet ,përsëri me Shqiptarët!!Pse?Sepse ata mendojnë se çdo gjë që lidhet me Shqiptarët ,jep nxitje shtesë si pasojë e indoktrinimit shekullor antishqiptar.

Sekretari gjeneral i presidencës së Serbisë Nikola Selakoviq tha për Veçernje Novosti të dielën se Serbia po humbet aq qytetarë sa numri i udhëtarëve dhe anëtarëve të ekuipazhit në ditë sa në një aeroplan të rrëzuar , dhe se kjo do të thotë që çdo ditë 107 serbë janë më pak,përderisa për shembull, 41 shqiptarë kosovarë janë më shumë .

“Në baza ditore, neve jemi më pak për një aeroplan, ndërsa shqiptarët për një autobus janë më shumë,” tha Selakoviq, duke vënë në dukje problemin alarmues të lindjeve në Serbi.
Selakoviq kujtoi se nga viti 2003 deri në vitin 2016, numri i fëmijëve në Serbi u zvogëlua me 123,000 dhe, siç shtoi ai, 6,000 klasa mbetej të lira./Proinformacion.com

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close