Çfarë do të ndodhë me qeverinë ,Ismet Beqiri i LDK-së e mohon përfshirjen e këtij subjekti në qeverinë Haradinaj

Loading...

Pas braktisjes së Qeverisë së Kosovës nga Lista Serbe është ngritur qeshtja e funksionimit të mëtejshëm të kësaj qeverie .Është shkruar se ndoshta LDK-ja do ti japë mbështetje qeverisë ose ti bashkohet asaj pas deklaratave të vet këtij subjekti se nuk do ti lejohet që qeverisja e kosovës të bëhet e varur nga Lista.

Këto i ka hedhur poshtë Sekretari i Përgjithshëm i LDK-së, Ismet Beqiri ,kuptohet në manirin e tij,sepse nuk është hera e parë që ai flet për diçka e më pas ndodhë krejt e kundërta,megjithate Beqiri në një prononcim ka thënë se e vetmja mundësi që LDK-ja të përfshihet në qeverisje është nëse mbahen zgjedhje të reja.

“Asnjë zyrtar i LDK-së duke përfshirë edhe mua si zyrtar i lartë i LDK-së, nuk do të flasim rreth përfshirjes në këtë qeverisje. Ne e kemi një vendim që ne nuk bëhemi pjesë e qeverisë së zgjedhjeve të fundit nacionale, dhe e vetmja mënyrë që LDK-ja si parti serioze dhe parti e parë në vend të jetë në qeveri është që të udhëheqë me qeverinë e Kosovës pas zgjedhjeve të reja që tani duhet të mbahen”, ka theksuar Beqiri.
“Të gjitha spekulimet për përfshirjen e LDK-së në qeveri janë të pavërteta dhe të paqëndrueshme, thjesht janë vetëm opinione kurse mund të jenë dëshira të individëve por jo edhe qëndrim i partisë.
E tërë kjo mbetet të shihet,porse një gjë dihet se kjo qeveri e ka të vështirë të funksionojë kështu.Ose do ta ketë mbështetjen e heshtur edhe ma tutje të Listats serbe,ose do ti bashkohet ndonjë nga subjektet kësaj qeverisje ose do të shkohet në zgjedhje!

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close