Advertisements

Çfarë porosie ka Radio prezantuesi i njohur Howard Stern,për presidentin Trump

thotë se këshilla e tij ndaj Presidentit Donald Trump është të “get the f*** out” prej Shtëpisë së Bardhë.

Stern shpesh priti z. Trump në programin e tij të radios kur ai ishte një yll televiziv i reality , kur ata do të flisnin për jetën seksuale të presidentit të ardhshëm dhe të famshëmit. Stern, i cili thotë se nuk kishte i afert me Z. Trump, megjithatë pranon se ai kishte një marrëdhënie personale me Z. Trump dhe e konsideroi atë një mik.
“Po shikoja lajmet. Ata thanë se presidenti i thërret shokët e tij dhe kërkon këshilla, “tha Stern në emisionin e tij radiofonik SiriusXM pas një diskutimi të akuzave të aktores së filmit për të rritur Stormy Daniels se kishte një lidhje me Z. Trump se ekipi i presidentit më vonë u përpoq të mbulonte pak para zgjedhjeve të vitit 2016.

“Ai kurrë nuk më ka thirrur dhe kërkuar këshilla,” vazhdoi Stern. “Gjë e cila më ka shqetësuar pak”.
Kur Robin Quivers, bashkë-prezantues i Sternit, sugjeroi se presidenti ndoshta nuk mund të priste këshilla të mira nga Stern, transmetuesi i njohur i radios u pajtua.
“Po, ndoshta jo,” tha ai. Sepse këshilla ime do të sikur, get the f*** out nga atje njeri. Thjesht lëjani [Nën Presidentit Mike] Pence – le ta bëjë atë gjë. “

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this: