Dejan Bulatoviç,kryetar i ZEP:Nëse i ngritet monument Millosheviqit,do ta marrë një çekiç të madh dhe do ta shkatërrojë

Loading...

Kohëve të fundit ka një iniciativë nga Partia socialiste e Serbisë për ngritjen e një përmendoreje për ish-kryetarin e Serbisë dhe RFJ-së si dhe ztë akuzuarin për krime lufte Sllobodan Millosheviq.
Megjithatë në Serbinë e ngarkuar me nacionalizëm dhe fashizëm ka edhe shembuj që trgojnë se jo të gjithë në atë shtet pajtohen me këtë iniciativë.
Partia ekologjike e gjelbër,ka bërë thirrje që të hiqet dorë nga kjo iniciativë,duke thënë se janë të gatshëm ta rrënojnë atë.

Presidenti i të gjelbërve-ZEP Dejan Bulatoviç thotë se nëse monumenti do të ngritet, partia e tij do të organizojë demonstrata dhe se personalisht do të “marrë çekiçin e madh dhe do ta shkatërrojë”.
“Unë premtoj se do të jetë e qartë për të gjithë, të paktën derisa ne jemi të gjelbërit jemi në skenën politike, nuk do të lejojmë që kjo të ndodhë me Serbinë,” u tha Bulatoviç gazetarëve në Parkun e Studentëve./Pi

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close