Duke nisur nga mesdita e sotme,*Rruga e Kombit do të paguhet

Loading...

Kerret që sot kalojnë në tunelin e Kalimashit sot do të paguajnë nga pesë euro.Pra çdo personi që me kerr udhëton nëpër udhën e Kombit duke filluar nga mesdita e sotme do ti kërkohet të paguaj në hyrje të tunelit.
Por pagesa e sotme do të kryhet vetëm në fazën e testimit dhe nuk do të punojnë të gjashtë sportelet e planifikuara për punë.

/Pi

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close