Është bllokuar udha Mitrovicë -Prishtinë,ndërsa mediat serbe paralajmrojnë eskalim të situatës

Loading...

Ishte shkruar se ka mundësi që edhe Nikola Selakoviq të ishte arrestuar,por megjithate njoftohet se ai nuk është arrestuar nga policia e Kosovës,por po qëndron në një ndertesë në Mitrovicën veriore ku po mblidhen edhe politikan të tjerë ku mesiguri po shqyrtojnë se si do të bëjnë ma tutje.

Është indikative se mediat dhe analist të mediave të cilat janë pro rgjimit serb si dhe të njohura si nacionaliste po propagojnë natë dhe ditë në vijim jo të qeta dhe me mundësi të eskalimit të situatës,pas intervenimit të njesisë speciale ROSU,për të shpërndarë serbet të cilët duan të pengojnë punën e organeve të sigurisë.Këto media e quajnë intervenimin e policisë së Kosovës ,sulm dhe okupim të veriut të Kosovës.Në nderkohë njoftohet se është bllokuar udha kryesore në mes të Mitrovicës dhe Prishtinës/Proinformacion.com

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close