Advertisements

FASh-K-Shqiponja në fluturim

ATSH- I. Vata/ – Federata e Aeronautikës Shqiptare dhe Federata e Aeronautikës së Kosovës kanë nisur prej vitesh bashkëpunimin mes tyre, por sot kanë qenë bashkë në një performancë të jashtëzakonshme fluturimi me rastin e Ditës së Verës në Tiranë.

Dita e Verës në Tiranë ishte e pasuruar me aktivitete të shumta, gjithë ngjyra dhe buzëqeshje të njerëzve që vërshonin lumë në bulevardin qendror të kryeqyteti, por si për magji, pilotët e aeronautikës demonstronin në qiell shqiponjën dykrenare, nga pilotët e Shqipërisë dhe Kosovës.

Sekretari i përgjithshëm i Federata e Aeronautikës së Kosovës, Ardall Selina, tha për ATSH se “Shqipëria dhe Kosova ngritën në ‘Ditën e Verës’ shqiponjën në fluturim”.

“Është bukur tha ai kur dy federatat bashkëpunojnë dhe demonstrojnë në një ditë si kjo në kryeqytetin e shqiptarëve në Tiranë”, tha Selina.

Ndërsa, drejtori i aktiviteteve kombëtare dhe ndërkombëtare të Federatas së Aeronautikës Shqiptare, Alket Islami tha se bashkëpunimi mes dy federative të aeronautikës së Shqipërisë e Kosovës ka nisur prej vitesh dhe është e para e këtij lloji.

“Është një gjë që duhet ndjekur nga të gjithë federatat, sepse sjell vlera të përbashkëta të të dy vendeve”, tha ai.

Pilotët e aeronautikës startuan me fluturimin në Farkë dhe demonstruan në qiellin e kryeqytetit, për të bërë uljen në qendër të sheshit “Skënderbej” mes njerëzve.

 

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close