Advertisements

Fatmir Limaj shpallet i pafajshëm nga Gjykata themelore

Pas gjykimeve të njëpasnjëshme vite me radhë të ish-komandantit të UÇK-së dhe deputetit e tashmë ministër në qeverinë Haradinaj ,Fatmir Limaj shpallet i pafajshëm.
I akuzuar për rastin e Selman Binishit dhe Ramiz Hoxhes ai nga Gjykata themelore ëashtë shpallur i pafajshëm.

Për krejt këto ai akuzohej si komandant i Brigades së 121 të UÇK-së,ku thuhej se si një autoritet i tillë “nuk kishte marrë masa të nevojshme brenda kompetencave të tij për të parandaluar apo për të ndalur vrasjen e Ramiz Hoxhës dhe Selman Binishit.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close