Feride Rushiti merr çmim Departmenti i amerikan i Shtetit

Loading...

Feride Rushiti drejtore e Qendrës për Rehabilitimmin e Viktimave të tortures në Kosovë është në mesin e dhjetë grave nga e tërë bota e cila të premten nga Departmenti i amerikan i Shtetit do të pranoje Çmimin Ndërkombëtar për Gratë e guximshme,ku me këtë rast atyre do t’iu drejtohet edhe zonja e parë melani Trump.

Feride Rushiti

Në vitin 2015, këtë çmim e ka fituar Arbana Xharra, kryeredaktore e atëhershme e gazetës “Zëri” në Prishtinë.
Më 2008, këtë çmim e pati fituar edhe Valdete Idrizi, aktiviste nga Kosova, për projektet që drejtonte në Mitrovicë, me synimin për të ripajtuar dhe për të sjellë paqen ndërmjet komuniteteve të ndryshme etnike.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close