Advertisements

Gjilani në ditën e dytë të pranverës së bardhë

As ditëve të dimërit nuk ka rënë kaq shumë borë e lëre ma në ditën e dytë të pranveres ,tha dikush,dhe vazhdoi rutinën e përditshme nëpër borë duke menduar ende në pranverën që nuk i erdhi në ditën e saj.

Kështu ishte sot në Gjilan,me borën që krijoi shtresën brenda natës së kaluar dhe reshjet që s’pushuan tërë ditën here borë e here borëshi,e me temperaturë nën zero gjatë natës e në mengjes,gjendje e cila pritet të mbajë edhe nesër ,e fill pasneser të fillojnë ditët të “ëmbëlsohen” ngadale mga temperatura tëfillojnë të cilat do të fillojnë të pësojnë ngritje graduale në ditët në vijim.Kështu të pakten prognozojnë meteorologët!/Xh.Arifi/Proinformacion.com

Advertisements
%d bloggers like this: