Gjuriqit dhe Selakoviqit u ndalohet hyrja në Kosovë.Gjuriqi :Të hënën do jem në Mitrovicë

Loading...

Përderisa organete e shtetit të Kosovës ia kanë ndaluar dy zyrtarëve nga qeveria e Serbisë ,Marko Gjuriqit dhe Nikola Selakoviqit të vizitojnë Kosvën të hënën,ku ata do të merrnin pjesë në një panel të organizuar nga Serbia mbi “dialogun e brendshëm”.Gjuriqi ka thënë se “Shqiptarët nuk mund të më ndalojnë ti drejtohem popullit tim”,duke shtuar se ai të hënën do të jet në Mitrovicë!

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close