Janë arrestuar drejtues të Kolegjit “Mehmet Akif” në Kosovë

Loading...

Sot në mëngjes janë arrestuar persona përgjegjës nga Kolegji “Mehmet Akif” këtë e ka njoftuar vet kolegji përmes emailit të dërguar për media ku thuhet se sot në mëngjes është arrestuar drejtori i institucioneve “Gulistan” Mustafa Erdem dhe zëvendesi i tij Yusuf Karabina, drejtori Kahraman Demirez, Cihen Ozkan dhe Hasan H. Gunakan.

Sipas njoftimit nga Kolegji ende nuk dihet vendndodhja e tyre.
E zëdhënësi i Policisë ka konfirmuar për KosovaPress për operacionin që ende është duke u zhvilluar dhe për detaje mediat do të njoftohen me kohë.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close