Javën e ardhshme ,diplomati amerikan Mitchel do qëndroje në Prishtinë dhe Beograd

Loading...

Javën e ardhshme do të qëndrojë në Kosovë do të çendroje Wes Mitchel, Asistenti i Sekretarit Amerikan të Shtetit në Zyrën për Cështje Europiane dhe të Euroazisë.Ai sipas zyrtarëve serb do të qendroje për vizitë edhe në Beograd.

Nuk merret vesh saktë[ agjenda e bisedimeve por si zakonisht pasiqë do të qendrojë në dy kryeqytetet ai me bashkë biseduesit do të ketë në fokus mardhëniet në mes të Kosoves dhe Serbisë si dhe përmirësimin e tyre dhe qeshtje tjera të pazgjidhura në këtë kontekst./Proinformacion.com

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close