Advertisements

Kështu duket Gjuriqi “gjynahu i ditës” një ditë pas arrestimit

Loading...

Pas arrestimit të djeshëm të Marko Gjuriqit në Mitrovicë,janë përhapur lajme në mediat serbe se ai ishte rrahur dhe maltretuar,e mos të flasim për kinse terheqjen zvarrë deri sa po dergohej në qendrën e policisë së Kosovës në Prishtinë.
Analistët policorë thonë se në përgjithësi sjellja e forcave të policisë në atë rast ishte korrekte,por kur dihet se këto janë raste të veçanta dhe është me rëndësi të mos dalë situata nga kontrolli.Fotot janë shkëputur nga takimi i sotëm në presidencën e Serbisë me përfaqësuesit e serbëve të Kosovës ku ata ishin për të marrë instruksione shtesë ,për të mbetur në qeveri apo për të dalë nga Qeveria e Kosovës.

Gjuriqit siç duket po i shkon “mirë” dhe nuk ishte i maltretuar siç shkruajnë mediat serbe,përveq se siç duket nga këto foto “taze” të sotme të cilat tregojnë se ai është më shumë i demoralizuar dhe i thyer sepse i ka ndodhë ajo që ai as se ka menduar.Ai dhe të gjithë të tjerët janë mësuar të mos rrespektijnë dhe të nënçmojnë faktorin shqiptar,prandaj kjo goditje emocionale dhe demoralizim total siç shihet në fytyren e tij.
Sa mirë ,nese do ta kishin kuptu se mjaft u ka shkuar atyre kungulli mbi ujë,dhe se ka ardhur koha që shteti i Kosovës t’ua tregojë “dhëmbët” një here e mirë dhe të mos ladrojnë ata ,sikur kanë ladruar nëpër Kosovë deri më tani!/Proinformacion.com

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close