Këtë duhet ta dini për kastravecët e konservuar

Loading...

Ato përmbajnë shumë ujë, pak yndyrë, proteina dhe fibra. Ata gjithashtu përmbajnë minerale të tilla si hekuri, kaliumi, natriumi dhe fosforit dhe vitaminat C, A, B-6, B-12, riboflavin, niacin dhe tiaminë.

Përveç kësaj, ato përmbajnë antioksidantë që mbrojnë trupin tonë nga radikalet e lira që dëmtojnë qelizat në trupin tonë. Ata janë një aleat i shkëlqyer në përshpejtimin e tretjes dhe po inkurajojnë krijimin e baktereve të mira që janë një pjesë thelbësore e metabolizmit tonë.
Ata punojnë mirë në mëlçi, mbrojnë atë dhe ndihmojnë për të filtruar toksina nga trupi.

Ju duhet të konsumoni kastravecë të tillë më shpesh nëse jeni nën stres sepse parandalojnë zhvillimin e ulçerës së stomakut. Mbron stomakun dhe gjithashtu ndihmon njerëzit që kanë diabet të tipit 2 sepse ato stabilizojnë nivelin e hemoglobinës, si dhe proteinat në qelizat e kuqe të gjakut të cilat trnsportojnë oksigjen./Pi

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close