Këtë ultimatum mori Serbia nga kryeqytet e vendeve perëndimore në lidhje me Kosovën e pavarur

Loading...

Sipas shtypit dhe mediave tö tjera elektronike serbe -Serbia ka marrë ultimatum se nëse e pranon Kosovën atëhere serbet do të fitojnë Zajednicën.

Këto media njoftojnë se kjo ofertë i është dhënë presidentit të Serbisë ,Vuçiq në kryeqytetet e vendeve me influencë,si Washington Paris,Berlin,Londër dhe kjo gjë atij i është ripërsëritur dhe vërtetuar edhe gjatë vizitës së tij në New York.Pi

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close