Kjo video do ju shtyjë të mendoni edhe njëhere nëse egziston jetë aliene ,ose jo! #Video

Loading...

A besoni në alien,në jetë në planetë të tjerë, në anije kozmike, në Luftërat e yjeve dhe në atë se ata ndoshta vizitojnë planetin tonë? Nga njëra anë mund të jetë naive të mendojmë se ne njerëzit jemi forma e vetme inteligjente e jetës në një univers potencialisht të pafund. Nga ana tjetër, ka pak prova faktike për të mbështetur pretendimet e jetës në planete të tjera. Nuk është çdo ditë që shihni diçka që fluturon nëpër qiell që mund të kategorizohet si UFO! Megjithatë, shumë njerëz kanë konfirmuar se kanë parë një UFO.

Përderisa ne nuk mund ta dimë me siguri atë që besojmë, patjetër që jemi të hapur për të gjitha provat. Ashtu si kjo. Ky është një film i papërpunuar që shfaq një UFO të çuditshëm, në formë patkoi, i filmuar në qiellin mbi Busanin, në Korenë e Jugut. Objekti i paidentifikuar fluturues shihet duke udhëtuar me shpejtësi jashtëzakonisht të shpejtë, çfarë mendoni se është? Imazhe të vërteta ose të redaktuar? Bëmë një hulumtim të vogël në lidhje me këtë video dhe merreni me mend se çfarë? Kjo është një video e vërtetë e bërë në Busan, Korenë e Jugut, vetëm se nuk është e re, është nga prapa më 26 korrik 2012. Ndoshta tani duke e ditur se videoja është e vërtetë, mund të fillojmë të besojmë se ka jetë aaliene në planetë të tjerë dhe ato janë duke na vizituar!
Koncepti i jetës jashtëtokësore dhe sidomos inteligjencës jashtëtokësore ka pasur një ndikim të madh kulturor, kryesisht në veprat fantastiko shkencore. Pra, çfarë mendoni ju? A ka jetë në planetë të tjerë?

 

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close