Advertisements

Kryeministri hungarez Orban:Europa po invadohet nga migrantët

Sipas kryeministrit hungarez europianët nativ shpejt do ngelen pakicë pasiqë Europa Perëndimore gjendet nën invazionin e migrantëve.
Këtë ai ua tha mbështetësve në një mbledhje të madhe disa javë përpara zgjedhjeve parlamentare hungareze dhe me rastin e 170 vjetorit të revolucionit të vitit 1848, për të shtuar se Europa i është dorëzuar migrimit masiv të njerëzve nga Afrika dhe Lindja e Mesme.

“Të rinjtë e Evropës Perëndimore do të përjetojnë të bëhen një pakicë në vendet e tyre dhe do të humbasin vendin e vetëm që ata mund ta thërrasin në shtëpi,” tha ai.
Sipas tij, vendet që nuk ndalojnë migrimin në kufijtë e tyre do të jenë të humbura.
Orban, në fushatën e tij për mandatin e tij të tretë, u përqendrua në politikën e bllokimit të migrimit, raporton AP.

Dhjetëra mijëra njerëz dolën sot në rrugët e Budapestit, Ditës së Shtetit të Hungarisë, në mbështetje të Kryeministrit Viktor Orban dhe qeverisë së tij, tre javë përpara zgjedhjeve parlamentare në atë vend.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close