Advertisements

Kuvendi i Kosovës-Kryeministri Haradinaj edhe sot në interpelancë

Loading...

Seanca e parlamentit të Kosovës ka filluar dhe në vazhdim pritet ti drejtohet deputetëve edhe kryeministri Haradinaj,i cili është thirrur në interpelancë.Ishte kërkesë e Grupi Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, lidhur me vdekjen e aktivistit të Lëvizjes Vetëvendosje, Astrit Dehari.

Ndër pikat e rendit të ditë është paraparë të shqyrtohet edhe propozim-programi i punës së Kuvendit të Kosovës për vitin 2018, pastaj për herë të parë do të shqyrtohet edhe projekt-rregullorja e Kuvendit.

 

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close