Advertisements

Lekaj në lidhje me paralajmërimet e serbëve se do të formojnë “Zajednicën”,krye më vete tha: Kush shkel kushtetuten do sillet para ligjit

Ministri për infrastrukturë i Qeverisë së Kosovës Pal Lekaj ,duke folur në KTV,në lidhje me atë se ishte paralajmruar nga ana e Listes serbe se ata do të themelonin “Zajednicën”,krye më vete ka thënë “Ata do të sjellen para ligjit në momentin që veprojnë kundër ligjeve dhe kushtetutes së Kosovës”.Ai gjithashtu ka thënë se çdo hap qeveria Haradinaj e merr në bashkëpunim me shtetet e Kuintit.

Kësaj i ka reaguar i drejtori i të ashtuquajtures “Kancelaria për Kosovë e Metohi”,Gjuriq i cili ka thënë se :”Serbia do të vazhdojë të mbrojë Kosovë e Metohinë dhe me çdo çmim do të tentojë të ruajë paqen dhe stabilitetin kur të gjithë tentojnë të provokojnë dhe shkaktojnë kaos”.
Çfarë dyftyrësie,ata të cilët mundohen të shkaktojnë kaosin ,shtiren si mbrojtës të paqes e rendit/Pi

Advertisements
%d bloggers like this: