Lideri i VV Albin Kurti ,sot do të prezantojë alternativën për dialogun Kosovë -Serbi

Loading...

Lëvizja Vetëvendosje dhe Lideri i saj dihet se kanë një qëndrim krejtësisht tjeter në lidhje me dialogun Kosovë -Serbi nga qasja e e subjekteve tjera si dhe qasjes aktuale qeveritare.

Ai,Kurti sot në tryezen “Alternativa e Vetëvendosjes për Dialogun Kosovë – Serbi” organizuar nga Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) do të prezantoje alternativën e subjektit të cilin e dreton ai VV në lidhje me këtë dialog.Në diskutim do të marrin pjesë edhe përfaqësuesit e partive politike, përfaqësuesit diplomatik, të shoqërisë civile dhe medias.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close