Lista Serbe e preë ,nuk marrin pjesë në seancën e votiimit të Demarkacionit

Loading...

Shpresa e dikujt në Serpska Lista se do të merr pjesë në seancën e votimit dhe të votojë demarkacionin është shuar,sepse kjo listë ka marrë vendim për të mos marrë pjesë në sesancën e sotme të votimit për ratifikimin e Demarkacionit me Malin e Zi.

Ata nuk kishin marrë pjesë as në seancën e djeshme ku u debatua për këtë.
Shefi i Grupit Parlamentar, Igor Simiq ka thënë se deputetët e partisë së tij nuk do të jenë në Parlament. “Nuk do te jemi ne Kuvend sot”, ka thënë shkurt ai.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close