Advertisements

Maqedoni:Është miratuar Ligji për gjuhët

Në një atmosferë tensioni ku kishte edhe përleshje fizike në mes kreut të Parlamentit të Maqedonisë z.Xhaferi si dhe ish kryeministrit Gruevski,më në fund krye-parlamentari ia ka arritur ta kalojë Ligjin për përdorimin e gjuhëve me 64 vota për.

Këtë e ka konfirmuar vet Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferi
“Ligji për përdorimin e gjuhës shqipe, u votua në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë,
sapo kaloj.
Urime,
Kryetari i Kuvendit, z. Talat Xhaferi”, ka shkruar ai.

Advertisements
%d bloggers like this: