Marko Gjuriqi hyri sot në mënyrë ilegale në Kosovë ,dhe shkaktoi kaos në Mitrovicë

Loading...

Marko Gjuriqit i ishte ndaluar hyrja në Kosovë nga organet përkatëse kosovare.Megjitahtë ai kishte paralajmëruar se do të hynte në Kosovë,gjë të cilën edhe e bëri duke injoruar ndalesën.

Njësia eintervenuese e Policisë së Kosovës e ka arrestuar Gjuriqinn në Mitrovicë, drejtor i Zyrës serbe për Kosovë .pas së cilës u dëgjuan sirenat në qytet,njoftojnë mediat.
Gjithashtu thuhet se egzistojnë informacione se është arrestuar edhe sekretari Gjeneral i presidencës së serbisë Marko Selakoviq.Sipas mediave serbe ,policia e Kosovës më parë kishte hudhur lotësjellës në përpjekje për ti shpërndarë serbet të cilët kishin penguar punën e tyre.
Mbetet të shihet e vërteta!/Proinformacion.com

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close