Advertisements

Menduat se hoqem qafe dimërin?Prisni javën tjetër!!

Javë më parë kishim një rikthim të dimërit në formen më të vrazhdtë .Iku ,erdhën ditë pothuajse pranverore,dolen edhe lulet e para nëpër mal dhe sa nuk erdhi pranvera edhe kalendarisht.

Por a u gëzuam parakohe.Po!Në të vërtetë që nga fillimi i javës së ardhshme,do fillojë të bie temperatura,dhe në fillim të shkoje rreth zeros dhe duke rënë nën zero gjatë netëve në ditët e javës vijuese,si pasoje e një vale të ftohti që do na arrijë nga Rusia e ftohtë.Në fillim do të ketë reshje shiu dhe bore më pastaj të vazhdoje me mundësi bore edhe në vendet e ulëta,thonë meteorologët./Proinformacion.com

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this: