Ministri i Brendëshëm Flamur Sefaj:Arrestuam Gjuriqin për të rrespektu kushtetutën dhe ligjet e Vendit

Loading...

Ministri i brendshëm Flamur Sefaj,ka thënë se me rastin e arrestimit të Marko Gjuriqit ishte e domosdoshme të respektohet kushtetuta , ligjet dhe marrveshjet e Brukselit,është dashtë të rrespektohej ndalesa .Ne kemi qenë të detyruar ti marrim këto masa dhe për ta arrestuara atë.

Duke foluar në kuadër të emisionit “Pressing” tëT7 Ishte aksion i koordinuar,sepse ne e kemi ditë nga deklaratat se ai do të vijë në Kosovë dhe ne nuk kemi pasë asnjë mënyrë tjeter dhe të gjitha procedurat janë rrespektu sepse kemi një hyrje klandestine nga ana e Gjuriqit në Kosovë./Proinformacion .com

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close