Nxënësit e shkollave fillore në në Kosovë konsumojnë duhan dhe drogë!

Loading...

Pas një hulmtimi nga studenti në Fakultetin e Edukimit në Universitetin “Hasan Prishtina” Përparim Blakaj,“Drogë nga fëmijët –për fëmijët” del se Nxënësit kosovarë në shkollat fillore në raste të ndryshme po konsumojnë duhan dhe drogë.
“Kemi një gjendje shumë shqetësuese në shkollat e Prishtinës. Është një realitet tek fëmijët në shkolla. Unë i kam quajtur “grupe anarkiste” në shkollat fillore”, tha ai sot në emisionin e mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, në Radio Televizionin e Kosovës (RTK).

ai tha se ka arritur të hulumtojnë se ka nxënës që konsumojnë droga. Blakaj tha se hulumtimin e ka kryer në disa shkolla. Ai nuk i ka përmendur emrat e shkollave.
Sipas tij brenda një grupi janë të përfshirë deri në 40 persona,dhe shton :“Unë kam vërejtur se aty ka një menaxhim që udhëhiqen nga një i rritur. ka një hierarki në grup”.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close