Advertisements

Papa Françesku tha se nuk ekziston ferri

Papa Françesku bëri një zbulesë befasuese të enjten duke deklaruar se ferri nuk ekzistonte, në një intervistë me një gazetë liberale italiane.

Në një artikull të titulluar “Është një nder të quhet revolucionar”, redaktori i La Repubblica, Eugenio Scalfari, pranoi komentet e mëparshme të Papës për mënyrën se si “shpirtrat e mirë” që kërkonin pendim nga Perëndia do ta pranonin atë dhe më pas pyeti: “Po në lidhje me shpirtrat e këqij ? “. Dukshëm duke shkuar kundër shekujve të besimit të krishterë, Papa Françesku tha se shpirtrat e mëkatarëve thjesht zhdukën pas vdekjes dhe nuk janë subjekt i përjetësisë së ndëshkimit.

/Proinformacion.com

Advertisements
%d bloggers like this: