Advertisements

Paralajmërohet demarshi rus në arenën nderkombëtare në lidhje me Kosovën në mbrojtje të interesave të Beogradit

Paralajmërohet se diplomatët rus do të paraqesin demarsh në OKB.OSBE,BE,dhe NATO,me rastin e ngjarjeve të fundit në Kosovë.Njoftohet se atyre u është thënë të tregojnë në kinse “lëshimet e Eulexit dhe KFOR-it në punën e tyre si dhe thyerjen e rezolutes 1244”,kjo krejt në shërbim të forcimit të Beogradit.

Ky potez,thuhet më tej “përveç se parqet mbështetje të fortë qëndrimeve të Beogradit në arenën nderkombëtare,praktikisht është edhe pasojë e bisedes telefonike në mes presidentit serb Vuçiqi dhe atij rus,Putin”.

Advertisements
%d bloggers like this: