Për Delawie, dita e sotme në Kuvendin e Kosovës ishte zhgënjyese

Loading...

/ATSH/.- Ambasadori amerikan në Kosovë Greg Delawie, duke folur pas hedhjes së gazit lotsjellës në Kuvendin e Kosovës nga deputetët e Vetëvendosjes,i bëri thirrje të gjithë deputetëve, që të kthehen në sallë të Kuvendit dhe të votojnë pro për marrëveshjen e shënimit të kufirit.

“Kjo praktikë nuk duhet të ndodhë në Kosovë e në asnjë shtet europian”, tha Delawie.

Ambasadori amerikan u shpreh se “dita e sotme ka qenë më të vërtet zhgënjim për mua. Një gjë e tillë nuk do të duhet të ndodhte në Kosovë dhe nuk duhet të ndodhë në një shtet europian, hedhja e gazit lotsjellës nuk është diçka evropiane”.

“Dëshiroj të them se kam respekt të jashtëzakonshëm për të gjithë ata deputetë, të cilët janë në seancën e sotme, duke përdorur mjete demokratike për ti përmbushur qëllimet e tyre”, nënvizoi Delawie.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close