Advertisements

Për rastin Skripal,Moska mori vetëm mbështetjen e Serbisë dhe Venezuelës!!

Loading...

Sa shumë Serbia i është ofruar platformës politike të Kremlinit si dhe shfrytzimit të momentit për t’iu bashkangjitur pretendimeve antiperendimore tregon çdo paraqitje e kësaj politike përmes përfaqësuesëve të vet.
“Komersant” rus njofton se në brifingun e MPJ të Rusisë me ambasadorët dhe diplomatët e huaj në rastin “Skripal”, pozita e Moskës u mbështet vetëm nga Serbia dhe Venezuela.Kjo gazetë se nga diplomatët që folën, qëndrimi i Rusisë u mbështet nga këshilltari i parë i ambasadës serbe në Rusi, Ranko Pavloviç dhe ambasadori i Venezuelës Carlos Faria.

Ky diplomati serb shkoi aq larg sa krahasoi sipas tij atë që Serbia ‘pësoi të njëjtin lloj histerie të sulmeve të Perëndimit në vitet ’90 “.
“Kishte shumë falsifikate dhe gënjeshtra”, shkroi Komersant, duke shtuar se ai kujtoi ngjarjet e 1994 dhe 1995 dhe shpërthimin në Markale Market në Sarajevë.
“Muslimanët bombarduan veten dhe akuzuan serbët,” tha Pavlovic, raporton Komersant.
Shih ti njëhere,sa interesant që kjo e njëjta gjë po iu ndodhka edhe Serbisë edhe Rusisë.Pse?
Po a nuk ishin vet serbet të cilët kishin pranuar se rrena është një nga cilësitë e popullit serb?!Interesante kjo se gjithmonë kur bëhet një krim e që ka lidhje me Rusinë e Serbinë,iu mveshet atyre pa pasur faj!!Epo e tërë bota e di se nuk janë këta “engjujt”,e kësaj bote që kurrë në historinë e tyre nuk kishin bërë krime.Në fakt kishin nënshtruar shumë popuj,duke ua bërë varrin miliona viktimave!!/Proinformacion.com

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close