Pralajmëruesit e pranverës në rrethin e Gjilanit

Loading...

Është vetëm dhjetëshi i ditëve të para të marsit të këtij vit-2018,dhe pas një jave plot borë e acar ,natyra ka filluar të nxjerrë imazhet e para pranverore të cilat sapo i sheh të bëjnë të ndjehesh sikur po ripërtrihesh e dhe ti tok me natyren,duke shkundur depresionin nga shtati dhe mendja.

Ajo frskia e natyres së gjelbruar dhe të blertë plot lule të cilën e sjall pranvera të përshkon shpirtin nga lodhja dimërore dhe të jep idenë se këto lule që po shihni në këtë foto të shkrepur në malet e Zhegocit dhe këto dele që zbukurojnë peisazhin e fushave të Poneshit pranë pendes së Livoçit,paralajmërojnë pranveren në prag të shpisë.Edhe pse kujdes thotë populli # Cungin ma të madh ruaje për muajt e parë të pranveres…deri me 21 mars,dhe pranverë!/Xh.Arifi/Proinformacion.com

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close