Advertisements

PS:Çfarë iu premtoi Basha rusëve në këmbim të parave të dhuruara

Partia Socialiste akuzon rëndë Lulzim Bashen dhe i bënë ftesë partisë Demokratike që të reflektojë në lidhje me skandalin e financimit të oligarkëve rusë në për llogaritë e këtij subjekti -Lulzim Bashës,sepse kjo nuk është thjesht dhe vetëm me mbi gjysëm milionë dollarë pastrim parash ,por një skandal i jashtzakonshëm të cilit nuk i dihet fundi dhe qëllimi ku mund të fshihet dora direkte e Kremlinit.

-Drejtuesja e qarkut Tiranë, Blerina Gjylameti – Lulëzim Basha duhet të rrëfehet një orë e më parë në Prokurori. Prokuroria, duhet ta marrë në pyetje Lulëzim Bashën. Sepse kjo histori nuk ka të bëjë thjesht dhe vetëm me mbi gjysëm milionë dollarë pastrim parash dhe financim i paligjshëm i partisë, po në radhë të parë me domosdoshmërinë për të ditur të vërtetën e ndërhyrjes apo jo nga jashtë. E cila, do të ishte një krim politik i pashoq në dëm të interesit tonë kombëtar dhe kundër ëndrrës europiane të Shqipërisë!/Proinformacion.com

Advertisements
%d bloggers like this: