Advertisements

Putini i gatshëm ta shkatërrojë botën me armë nukleare..

Loading...

Midis tensionesh bërthamore të një niveli të lartë midis Rusisë dhe Perëndimit, Vladimir Putin ka thënë se ai është i gatshëm të shkatërrojë botën – por vetëm nëse Rusia kërcënohet.
Në një video dokumentar dy-orësh të lëshuar në Rusinë e tij native, Putin tha se ai do të jepte urdhër për të nisur një sulm bërthamor nëse Rusia ishte kërcënuar me raketa bërthamore.

Ai tha ofertës së Rendit Botëror 2018, ‘Kjo quhet goditje reciproke. Nëse ekziston një vendim për të shkatërruar Rusinë atëherë ne kemi të drejtë ligjore për t’u përgjigjur. ‘
Ai tha: “Kjo do të ishte një katastrofë globale për njerëzimin, por unë, si qytetar i Rusisë dhe kreu i shtetit rus do të doja t’ju pyesja këtë, çfarë duhet një botë nëse nuk një ka Rusi në të?”/Proinformacion.com

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close