Shiko si u përleshën fizikisht në Kuvendin e Maqedonisë Xhaferi e Gruevski #Video

Loading...

Në Kuvendin e Maqedonisë sot është bërë votimi dhe miratimi i Ligjit për gjuhët.Situata ishte mjaft e tensionuar teksa po bëhej procedura dhe një nga ata ma protestuesit që ishte kundër këtij ligji ishte ish kryeministri Gruevski i cili ,teksa kryeparlamentari Xhaferi po lexonte i është ofruar duke u munduar ta pengonte me gjeste prej rrugaqi.

 

Xhaferi shihej se nuk kishte kohë të merrej me Gruevskin gjestet e tija , por më vonë kur ai mbaroi punë i është drejtuar Gruevskit të larguar ,në çka Gruevski ka reaguar duke u kthyer .Në momentin kur janë përpjekur ka filluar shtyerja ,të cilën nuk e lejuan sigurimsat të shndrrohej në një përleshje ma të madhe fizike./Proinformacion.com

 

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close