#Skandal. Shikoni si eshte katandisur Ish-muzeu Etnografik ne Permet!!

Loading...

Në historinë tonë më të re nuk jemi shquar shumë në rojtjen e vlerave tona historike,por nuk se jemi shquar edhe në kohë të tjera ,dhe ato gjitha që kishim si trashëgemi .o i mori “lumi” o i mori armiku!

Në gjendje ma të mirë nuk është as ish-muzeu Etnografik në përmet,Kjo i ka shtyrë njerëzit plot përgjegjësi për të kaluarën të reagojnë dhe të shkruajnë këtë apel plot pezmë në lidhje me këtë në Facebook.Më saktë në Welcome to Permeti:

#Skandal. Shikoni si eshte katandisur Ish-muzeu Etnografik ne Permet. Ku shkojne dreqi e mori taksat tona, kush na vjedh kulturen, kush na vjedh historine, dinjitetin dhe identitetin kombetar, kush hesht per shkaterrimin e ketij objekti? Reagoni permetare.

Xh.Arifi/Proinformacion.com

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close