Sot do të protestohet kundër taksës për Rrugën e kombit

Loading...

Pas vendimit për taksën që duhet paguar për Rrugën e kombit.kanë pasuar reagime të cilat kanë shprehur pakënaqësinë se kjo taksë është shumë e lartë.
Mu para tunelit të Kalimashit,aty ku do të vendosen edhe qendrat për taksim,do të protestohet sot kundër vendosjes së kësaj takse.

Protesta është thirrur nga aktivistë dhe qytetarë të Kukësit, të cilët përmes protestës kërkojnë heqjen e taksës rrugore.
“Ora 11:30 te tuneli i Kalimashit, mbahet protestë qytetare, pa ndikime partiake, për t’i thënë ndal taksimit të padrejtë të Rrugës së Kombit”, thuhet në njoftim.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close