Advertisements

Sot në Komisionin për Integrime Evropiane Kuvendi i Kosovës, raportohet për procesin e liberalizimit të vizave

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri si dhe ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha,do tö raportojnë sot për procesin e liberalizimit të vizave në Komisionin për Integrime Evropiane.

Kjo mbledhje do të mbahet në ndërtesën e Kuvendit, në sallën N-204 , duke filluar nga ora 11:00. Megjithëse nuk do të ketë kushedi se çfare do të raportohet .mesiguri do të tregohet për “sukseset” dhe detyrat që presin që vërtetë të ndodhë që më në fund ,qytetarët e Kosovës të udhëtojnë në BE pa viza.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this: