Advertisements

Sot në Kuvendin e Kosovës mbahet seanca me rend të vetëm të ditës, demarkacionin.Kush do të fitojë ,pro apo jo?

Sot do të mbahet seancë në Kuvendin e Kosovës për demarkacionin e kufirit me Malin e Zi.Duke filluar nga ora 16 kur është paraparë të fillojë mbledhja,pika e vetme e rendit të ditës do të jet demarkacioni.Se a do të votohet sot varet nga shumë faktor politik dhe bindjet e deputetëve të krijuara e të ç’krijuara në kohë,si dhe nga rrethanat,por edhe nga arsyeja.

Tash tre vite po shkon seancë pas seance dhe ne kujtojmë kundërshtimet e ashpëra të opozitës së atëhershme,ku ishte përdorur edhe gazi lotsjellës në Kuvend,por e cila opozitë ndërkohë ishte “thyer”,dhe një pjesë (AAK) kishte kaluar në pozitë.
Vetëvendosje ende e kundërshton,Grupi i deputetëve të pavarur,që në një fare mënyre është VV,si dhe Lista Serbe.Pro janë deputetët e koalicionit qeveritar dhe LDK-ja.
Përderisa faktori ndërkombëtar në Prishtinë ka bërë thirrje të parreshtur për votimin e demarkacionit./Proinformacion.com

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close