Stephen Hawking:Mos harroni të shikoni lart në yje dhe jo poshtë në këmbët tuaja

Loading...

Ja një nga kuotat më të paharrueshme nga një nga mendjet më të mëdha ndonjëherë i cili ndrroi jetë dje në moshen 76 vjeçare;Stephen Hawking.

Bëhu kurioz
“Mos harroni të shikoni lart në yje dhe jo poshtë në këmbët tuaja. Mundohuni të kuptoni atë që shihni dhe pyesni për atë që e bën universin të ekzistojë. Ji kureshtar. Dhe megjithatë,sa e vështirë jeta e mund të duket, gjithnjë ka diçka që mund të bëni dhe të keni sukses. Është e rëndësishme që ju të mos dorëzoheni “./Proinformacion.com

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close