Advertisements

Të “pakënaqurit” nga VV krijojnë Grupin e deputetëve të pavarur në Kuvendin e Kosovës

Në organet e Kuvendit të Kosovës është bërë kërkesa që të njihet Grupi i deputetëve të pavarur prej 13 deputetësh,kërkesë e cila u bë nga ish-deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje e të cilët tashmë një kohë vepronin nën ombrellen e të ashtuquajturëve “Të paknaqurit”.

Këtë e ka konfirmuar njëri nga ta edhe deputet në Kuvendin e Kosovës Dardan Sejdiu,por që me gjasë ky grup nuk do ta ketë Donika K.Bujupi e cila ndrroi kah dhe iu bashkangjit ish-partisë së saj AAK.
Dardan Sejdiu duke folur për këtë ka thënë se ne do të bashkëpunojmë edhema tutje me Vetëvendosjen por si grup i pavarur,sidomos në qeshtjet si demarkacioni dhe të tjera qeshtje që janë në interes të përbashkët.

Advertisements
%d bloggers like this: