Vritet një britanike në luften kurde, kundër forcave turke në Afrin

Loading...

Një qytetare britanike është vrarë derisa po luftonte në anën e forcave kurde në Afrin-Siri,kur ushtria turke kishte hyrë në këtë qytet.Anna Campbell 26 vjeçe ishte pjestare e njesisë kurde të femrave YPJ e cila ka luftuar kundër ushtrisë turke dhe kriminelëve të FSA.

Kështu njoftohet në Twetterin e Steve Sweeney Journalist Editor ,kontribus për Morning Star,dhe Redfish:

 

-Anna Campbell u vra nga kriminelët e luftës të NATO-s të Turqisë të cilët janë të armatosur dhe të mbështetur nga qeveria britanike përkundër një abuzimi  të tmerrshme të të drejtave të njeriut.

Theresa May kohët e fundit premtoi se kurrë nuk do të tolerojë një kërcënim për jetën e qytetarëve britanikë.

Sot ajo ka mbetur e heshtur.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close