Vuçiqin e dëshpruan keq amerikanët.I thanë :”Do ta ruajmë dhe do ta mbrojmë pavarësinë e Kosovës”

Loading...

Presidenti serb Vuçiq ka qendruar në Shtetet e Bashkuara për siç thotë ai për t’iu spjeguar atyre se si Serbia qenkësh e gatshme për kompromis por jo edhe për “ti sakrifikuar interesat e saja”!Këtë ia kishte thënë ai edhe Sekretarit gjeneral të OKB Guteresh.

Megjithate siç duket ai është kthyer prapa në Serbi me “grusht” turinjëve,sidomos nga admionistrata e presidentit Trump.Vuçiq thotë se në Shtetet e Bashkuara kishte një seri “takimesh të rënda dhe të vështira” mbi Kosovën.duke shtuar se “Ne nuk po negociojmë vetëm me shqiptarët, por me ata që kanë krijuar Kosovën e pavarur”

Vuçiqi siç duket është kthyer i frustruar sepse edhe pse është munduar fort,siç shprehet edhe ai,nuk ka marrë atë çfare dëshiroi,sepse atje atij i thanë se do ta respektojnë dhe do ta ruajnë pavarësinë e Kosovës si të gjitha fuqitë tjera perëndimore.Gjë për të cilën ai shprehet dukshëm i pakënaqur,duke shtuar se perëndimi nuk dëshiron as të flasë për atë se kujt i takon Kosva.

Ja pse populli i Kosovës është me fat dhe nganjëhere as nuk jemi të vetëdijshëm se cilin kemi mik.Çferë do të përballeshim sikur atra të mos ishin të tillë çfare janë për ne?

/Xh.Arifi/Proinformacion.com

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close