Washingtoni do të ketë një paradë ushtarake,Trump e dëshiroi

Loading...

ATSH-AFP/ – Dëshira e presidentit amerikan, Donald Trump për të organizuar në Uashington një paradë ushtarake, e frymëzuar nga ajo e 14 Korrikut në Francë, do të plotësohet që këtë vit, më 11 nëntor, ditë festive ku përkujtohen ish-luftëtarët, njoftoi Pentagoni.

“Kjo paradë do të përqëndrohet në kontributin e ish-luftëtarëve tanë në të gjithë historinë e ushtrisë amerikane, që prej Luftës së Pavarësisë dhe luftës së vitit 1812 deri në ditët e sotme, duke vendosur theksin mbi vlerën e lirisë”, sipas një dokumenti të nënshkruar nga një përgjegjës i lartë i Pentagonit dhe të bërë publik nga Departamenti i Mbrojtjes.

Sipas këtij dokumenti, kjo paradë do të zhvillohet mes Shtëpisë së Bardhë dhe Kapitolit që ndahen nga një bulevard i drejtë prej 1,8 kilometrash.

Pranë presidentit Donald Trump do të ulen ish-luftëtarë, në një tribunë zyrtare që do të vendoset në Kapitol.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close