Advertisements

Brad Pitt ,në lidhje me një “Jolie” tjetër 32 vjet më të re

Loading...

Brad Pitt siç duket ka gjetur mënyren për të përballuar ndarjen nga Angelina Jolie ,nëse vertetë ka ndjerë diçka për këtë ndarje ,duke e zëvendsuar atë thjesht me një femër 32 vjet më të re se ai.
Që nga koha kur , para dy vitesh, Breed Pitt dhe Angelina Jolie përfunduan martesën e tyre, mediat aktorin e famshëm e lidhën me shumë femëra të bukura. Ai shumicën e këtyre njoftimeve as e ka konfirmuar, por as nuk ka mohuar.

Mediat botërore, të cilët ndjekin jetën e të famshëmve, kohëve të fundit e kanë sjellur aktorin 32-vjeçar,në lidhje me kolegen 32-vjeç më të re Ella Purnell, aktore britanike.
Pitt angazhoi Ellan në serinë e tij të re “Sweetbitter”, dhe synon ta mësojë ate personalisht dhe ta përgatitet për rolin.
Megjithatë, ajo që bie më në sy dhe ajo për të cilën bien dakord është se Ela është shumë e ngjashme me ish bashkëshorten e Bradit, Angelina Jolie.
Angelina nuk e ka pranuar bash ma s’miri zgjedhjen e re të Bradit, pasi ajo mendon se Ela është shumë e re për ish-bashkëshortin e saj.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close