Advertisements

NATO:Gjuriq nuk respektoi rregullat kur me 26 mars hyri në Kosovë,Thaçi s’pyeti askënd dhe e arrestoi

Loading...

Sipas njoftimeve që sjellin mediat të gjitha pretendimet e Serbisë se Marko Gjuriq shef i të ashtuquajturës “Kancelari për Kosovë e Metohi” e qeverisë së Serbisë ,se me 26 mars ai kishte hyrë në Kosovë duke i respektuar procedurat ligjore të Kosovës i ka hudhur poshtë vet NATO.
Në fakt,këto media njoftojnë se burime përbrenda aleancës mendojnë se zyrtari serb Gjuriq nuk kishte hyrë dhe qëndruar në Kosovë sipas rregullave të Kosovës,dhe për këtë edhe ishte arrestuar.

Dhe gjithnjë sipas këtyre pretendimeve,presidenti i Kosovës Hashim Thaçi kishte dërguar forcat speciale të Kosovës për të arrestuar Gjuriçin në Mitrovicë ,pa pëlqimin e KFOR-it.
“Presidenti i Ksovës Thaçi kishte reaguar pak si shpejtë sepse kishte vlerësuar se bëhej fjalë për provokim,kur u mor vesh se Gjuriq kishte hyrë në Kosovë”,siç thuhet ma tej nga njoftimet e agjensisë Beta.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close