Advertisements

Në veri më rri ëndërra #Poezi

Loading...

Të kthehem prapa e te ecë udhëve të lamtumirës së dikurshme
Ma deshiron edhe ëndërra që për çdo natë më shpie atje
Atëhere në jug kisha shpresën
Dhe nuk vereja yllin polar
Gjakimi kah ëndërra e pa mbaruar
Me mbushe nostalgji për veriun

Dëshiroj,jo vetëm ëndërra të më shpie atje përsëri

/XHELIL ARIFI -2014

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close