“Imigrantët ilegal,ata nuk janë njerëz,ata janë kafshë….”,ka thënë Trump

Loading...

Presidenti Trump ka vendosur që të vazhdojë luftën e ashpër kundër imigrantëve ilegal të cilët i ka quajtur “kafshë”.
Ai nga një tryezë e rrumbullakët ,mbajtur mbi qytetet në SHBA të cilat u ofrojnë strehim imigrantëve,ka porositur:
“Ne po i dëbojmë njerëzit nga vendi. Nuk mund të besoni se sa keq këta njerëz janë,” tha Trump natën e kaluar gjatë një diskutimi për qytetit e Kalifornisë që refuzojnë të bashkëpunojë me shërbimin e imigracionit në nivel federal.

“Këta nuk janë njerëz, ato janë kafshë, ne i dëbojmë ata nga vendi me një ritëm që nuk e kishim pasur kurrë më parë,” tha presidenti amerikan, duke shtuar se ligji i Kalifornisë ofron strehim për “kriminelët që janë një nga më të dhunshmit në botë, MS-13 banda kriminale nga Salvadori.
Tramp shtoi se “burrat e pafajshëm, gratë dhe fëmijët ishin në trishtimin e kriminelëve sadistë”.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close